You Have to Taste It, 

To Believe It!

Vul de volgende gegevens alvast in zodat ik weet wie ik een testpakket kan sturen! Je krijgt er nog 2 GRATIS testertjes van mij bij!
arrow&v
Waar ligt je interesse?

Product 

Testimonial

Zelf was ik super sceptisch over de producten. Hoe kan nu bijv een kopje koffie ervoor zorgen dat jij geen trek meer hebt in ongezond eten en suikers? Hoe kan een PinaColada ervoor zorgen dat jij geen voor- hoofd en nagerecht meer op kan? En een cranberry sapje je weerstand verbeteren zodat je veel minder vatbaar bent voor een verkoudheidje of een griepje?

Na mijn 2de zwangerschap kreeg ik er de laatste 5 kilo er echt niet meer vanaf. Elke maandag begon ik opnieuw om op mijn eten te letten, elke dinsdag ging ik alweer de fout in. Sporten deed ik de hele dag door met mijn kaken. 

Dag 1 met de producten merkte ik al verschil. kreeg mijn bordje eten niet op, voelde me energiek en vrolijk. Hierlangs is mijn eigen resultaat na 2 maanden met 1 kopje koffie in de morgen, 1 Pinacolada in de middag en een cranberry in de avond. Ik heb verder geen streng dieet gevolgd of mezelf uitgehongerd. Dus als ik het kan kan iedereen het.

Ik gebruik de producten nog steeds, niet meer om af te vallen maar ze zijn gewoon lekker & gezond voor je lichaam. Ik inspireer andere mensen met mijn eigen ervaring.