we are the V. Bosses

Hello

 

Wij zijn girls, boys, mommy's en daddy's die een online business runnen met een uniek concept in Nederland & België. We runnen onze business vanuit huis, een Starbucks of een exotisch strand. We werken met 1 concept en we supporten elkaar & delen onze kennis en ervaring met elkaar zodat iedereen succesvol kan worden binnen ons concept.

Are you 

Ready to...

Work from your laptop or phone

Make your

own hours

Work from 

anywhere 

Ready to...

 

Dan ben je hier zeker op de juiste plaats

Does this appeal to you?

 

Een groot gedeelte van onze business loopt 24/7. Dit betekent dat je meer tijd gaat overhouden om dingen te doen die belangrijk voor je zijn, zoals meer tijd met je kids doorbrengen of meer gaan reizen.

What we

We helpen mensen hun eigen social media business op te bouwen, zelfs als ze geen online ervaring of volgers hebben en niets hebben om te verkopen

do

Een online business runnen, betekent dat zolang er WiFi is je overal ter wereld kan werken op ieder gewenst tijdstip. Of het nu thuis, aan de keuken tafel is of ergens op een exotisch strand.

Location freedom

Freedom of time

Met ons concept je business opstarten betekent dat er géén limiet zit aan je verdiensten. Er is geen maximaal aan inkomsten met ons concept.

Freedom of time

Er is geen beter gevoel dan je eigen baas zijn. Het harde werk wat je in deze business stopt bouw je voor je eigen toekomst en niet die van een ander, wat een groot voordeel is.

Freedom for your future

Financial freedom

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

“De eerste maand had ik al het dubbele verdiend dan mijn maandelijkse salaris van de baas. Binnen 8 maanden een wekelijks inkomen waar een normaal iemand 40 uur voor moet werken” 

 

Daisy Willemse

 
 

Join

HOW TO

Niet iedereen kan met ons concept werken en dat willen we ook niet. Je zult ambitieus, ondernemend en een doel moeten hebben om succesvol te worden. Ben jij bereid & hungry om geld te verdienen, da zou ik zeker ff gaan checken of je in aanmerking komt om te starten met ons concept.

  • Instagram
  • Facebook