we are the V. Bosses

Hello

 

Suntem oameni obișnuiți care conduc o afacere online, cu un concept unic. Ne conducem afacerile de acasă, dintr-un Starbucks sau o plajă exotică. Noi împărtășim experiența noastră și cunoștințele cu ceilalți.

Are you 

Ready to...

Work from your laptop or phone

IMG_3070 2.JPG

Make your

own hours

Work from 

anywhere 

IMG_6820.jpg

Ready to...

IMG_6822.jpg
 

Than you are just on the right place

Does this appeal to you?

 
IMG_5143 2.JPG
IMG_6872.jpg
IMG_6871.jpg

Nu există sentiment mai plăcut decât să fii propriul șef. Ceea ce iubim cel mai mult este faptul că toată munca pe care o depunem în această afacere ne ajută să ne construim propriul viitor și nu pe al altora.

Să începi o afacere cu ajutorul conceptului nostru înseamnă că nu există o limită în câștigurile tale. Nu există noțiunea de câștig maxim în conceptul nostru.

OverProject.png
IMG_6873.jpg

What we

Noi ajutăm oamenii să își construiască propria afacere social-media, chiar dacă nu au experiență în online, followeri (urmăritori) sau nu au nimic de vândut.

Să conduci o afacere online înseamnă că, atât timp cât ai o conexiune Wifi, poți să lucrezi de oriunde din lume și în orice moment al zilei.

IMG_9410.PNG

Location freedom

do

Freedom of time

IMG_9410.PNG
OverProject.png

Freedom of time

Financial freedom

Freedom for your future

O parte din afacerea noastră se desfășoară 24/7. Acest lucru înseamnă că vei avea mai mult timp să faci lucrurile importante pentru tine, poate să-ți petreci mai mult timp cu copiii sau să călătorești mai mult.

Aplauze pentru această minunată mămică singură

"După 3 luni de muncă cu acest minunat concept, am reușit să îmi înjumătățesc orele la locul meu de muncă. Acum pot să petrec mai mult timp cu copii mei."

 

Mariska van Wanrooij

IMG_6829.JPG
 

Stories

Succes

7 ways of

Earning

 

Vrei și tu să lucrezi cu conceptul nostru, să fii propriul șef și să folosești toate uneltele pentru a începe cu succes această afacere? Caută pe social-media hashtag'ul #VBossesInc pentru a îți găsi mentorul în acest concept!

  • Facebook
  • Instagram