OverProject.png

Media

Kit

OverPage-0 58.png

Ik wil graag de producten waarmee ik werk op de markt zetten door de goede en positieve ervaringen ermee te delen. De leverancier maakt voor de reclame geen gebruik van topmodellen en/of bekende voetballers, maar vindt het juist belangrijk dat gewone mensen zoals jij en ik hun ervaring hierover delen.

 

De producten zijn geproduceerd door de producent van vele producten van de Holland & Barrett. Het zijn geen wondermiddeltjes om bijvoorbeeld snel wat kilootjes kwijt te raken, maar een verantwoord product om je suikerspiegel te stabiliseren waardoor je minder snoept en eet. Doordat je minder snoept en eet, raak je waarschijnlijk wel wat gewicht kwijt, maar je krijgt ook meer energie.

 

De koffie, cocoa en de Tropical Blast drink je een half uurtje voor je ontbijt of lunch. De Hibernate drink je in de avond voor het slapen gaan. Voor de koffie en cocoa neem je een mok, doe hier de inhoud van het zakje in en voeg vervolgens een beetje warm water toe. Roer goed, zodat de poeder goed oplost. Je kunt nu kiezen of je deze met heet water aanvult op met plantaardige opgeklopte melk.

 

Voor de Tropical Blast, Hibernate en Collagen neem je een glas of flesje van 500 ml. Doe de inhoud van het zakje erin en vul deze met een beetje koud water. Goed roeren of schudden en verder aanvullen met koud water. De Tropical Blast kun je ook mixen met je smoothie.

GoDaddyStudioPage-0 4.png

Als je een weektrail van 6 dagen hebt ontvangen is het belangrijk dat je elke dag hierover post in je stories. Je kunt laten zien hoe je het product maakt, hoe je het vindt smaken, je benoemt de voordelen etc. Ook kun je met de producten variaties maken zoals bijvoorbeeld een cappuccino, een latte of een lekkere smoothie.

 

Heb je een maandproduct ontvangen dan vraag ik je minimaal 3 x per week te posten in je stories.

 

In elke post tag je mij, zodat ik kan zien dat je post en zodat jouw volgers weten bij wie ze kunnen bestellen. Heb je de producten ontvangen maar je post niet volgens afspraak, dan verzoek ik je het pakketje retour te sturen. Mocht ik geen pakketje retour ontvangen, dan breng ik de volgende kosten in rekening:

6-daagse trial € 24,95

Maandverpakking € 79,95

OverProject.png

Use, Like &

Share Concept!

Zou jij willen starten met ons leuke concept? Wil jij graag zelf verdienen over jouw volgers en hier een (fulltime)inkomen uit halen? Dat kan! Bekijk de onderstaande video over hoe jij op kunt starten.

OverPage-0 65.png
Prevail European Jo.png

Are Eurning...

Elke vrijdag wordt jouw commissie uitbetaald op je eigen bankrekening. Jouw commissie bestaat uit de omzet uit sales en een percentage van de omzet van iedereen die jij support & helpt om ook te werken met ons concept. Jij krijgt dus betaald om iemand anders te helpen om succesvol te worden. Dit is geen piramidesysteem omdat jij meer kan verdienen dan diegenen die er al mee werken. Zie Social Proof hieronder! Deze Fripay's zijn een resultaat van hard werken, consistentie zijn en focus elke dag. Resultaten verschillen per persoon. Ook is er een Carbonus die je kunt verdienen bij bepaalde omzetten.

GoDaddyStudioPage-0 5.png
IMG_0202.PNG
GoDaddyStudioPage-0 8.png
GoDaddyStudioPage-0 6.png