we are the V. Bosses

Hello

 

Wij zijn girls, boys, mommy's en daddy's die een online business runnen met een uniek concept in Nederland & België. We runnen onze business vanuit huis, een Starbucks of een exotisch strand. We supporten elkaar & delen onze kennis en ervaring zodat iedereen succesvol kan worden binnen ons geweldige concept.

Are you 

Ready to...

Work from your laptop or phone

Make your

own hours

Work from 

anywhere 

Ready to...

 

Dan ben je hier zeker op de juiste plaats

Does this appeal to you?

 

Er is geen beter gevoel dan je eigen baas zijn. Het harde werk wat je in deze business stopt bouw je voor je eigen toekomst en niet die van een ander, wat een groot voordeel is.

Met ons concept je business opstarten betekent dat er géén limiet zit aan je verdiensten. Er is geen maximaal aan inkomsten met ons concept.

Een groot gedeelte van onze business loopt 24/7. Dit betekent dat je meer tijd gaat overhouden om dingen te doen die belangrijk voor je zijn, zoals meer tijd met je kids doorbrengen of meer gaan reizen.

What we

We helpen mensen zoals jij en ik hun eigen social media business op te bouwen, zelfs als je geen online ervaring of volgers hebt en niets hebt om te verkopen.

Een online business runnen, betekent dat zolang er WiFi is je overal ter wereld kan werken op ieder gewenst tijdstip. Of het nu thuis, aan de keuken tafel is of ergens op een exotisch strand.

Location freedom

do

Freedom of time

Financial freedom

Freedom for your future

 

SCEPTISCH & GEEN ERVARING MAAR TOCH SUCCES!

"Sceptisch en zonder enige ervaring toch gestart. Binnen 2 weken had ik al een fulltime inkomen verdiend met dit concept. Nu help ik mensen om dit ook te behalen. De support & team vibe is van ontelbare waarden! Ik ga heel veel mensen helpen om hun doelen te bereiken."

 

Salina Lemmens 💋 

 

Wil je ook graag werken met ons concept, je eigen baas zijn en gebruik maken van al onze tools om deze business succesvol op te starten? 

  • Facebook
  • Instagram