OverProject.png

You Have to See It, 

To Believe It

Don't Miss Your Trial!

Nog Maar 15 200 Testers Over!

k.png
p.png
1.png
95DBAA7C-6FF2-4906-8B45-5C0B7167231F.jpe
IMG_2695.JPG
IMG_F73FBF40B82E-1.jpeg
IMG_38555C7092B1-1.jpeg
IMG_EC0F83BB76AA-1.jpeg
IMG_A7F73D4F7C39-1.jpeg

Product 

Testimonial

Get Free Unlimited Products

Door je ervaring van de producten te delen, heb jij de mogelijkheid om GRATIS producten te krijgen.

Build A Business

Online

Je kunt wereldwijd gaan netwerken en door jou resultaten & ervaring te delen van ons concept kun je een wekelijks 4 figures inkomen opbouwen

Just Need Wifi

& A Dream

Naast de testers heb je alleen Wifi nodig en een doel.

See What Our Members Are Saying...

" Als alleenstaande moeder is het best zwaar. Overdag wil ik er zoveel mogelijk voor mijn kinderen zijn en in de nacht werk ik in de zorg. Dit is zwaar, heel zwaar maar wel super leuk.

Door dit concept heb ik wel de helft in mijn uurtjes kunnen minderen en heb ik mijn auto kunnen afbetalen. Ik kan mijn eigen tijden plannen en werk vanaf mijn telefoon. Het is makkelijk te combineren tussen mijn werk en de kids! " 

OverPage-0 44.png

Mariska

IMG_1408.jpg

" Ik zat in Love Island Australië Seizoen 2 waardoor mijn aantal volgers enorm zijn gegroeid. Ik kreeg heel veel samenwerkingen van bekende merken waar ik mijn ervaring van de producten deel met mijn volgers. 

 

Ik wilde graag iets voor mezelf starten, iets voor de toekomst voor de lange termijn. Met dit concept doe ik hetzelfde als met de samenwerking van bekende merken alleen is de winst nu voor mijn zelf. Waarom zou ik zelf geen gebruik maken van mijn volgers? "

OverPage-0 44.png

Isabelle Grace

IMG_B9EB5C7AC27B-1.jpeg
OverPage-0 44.png

use_like_share_concept

Of kijk voor meer testimonials op onze insta pagina

My Story...

IMG_6182.JPG

Voordat ik zelf kinderen had, had ik best wel wat AMBITIES. Ik was 's morgens VROEG van huis en 's avonds LAAT thuis. Dat veranderde niet toen ik mijn eerste kindje kreeg. Ik kon 1 dag minder gaan werken om dezelfde functie te behouden. Ik werkte vaak over omdat ik dezelfde werkzaamheden behield maar wel in 8 uur minder tijd moest voldoen. Ik vond het niet heel erg want ik wist dat ik 3 volle dagen bij mijn dochter kon zijn en tijdens mijn werk kon ik me 100% op focussen. Mijn kinderen hebben 4 oma's, dus opvang was niet nodig. Als ik 2 uur later thuis kwam omdat ik over moest werken was ook geen probleem de oma's zorgden dat het thuis allemaal doorliep.

 

Totdat ik mijn beoordeling kreeg. Het papier wat normaal was ingevuld met complimenten en verbeter punten was LEEG! Ze waren niet meer tevreden omdat ik niet meer flexibel was en mijn gezin op de eerste plaats zetten omdat ik op mijn vrije dagen niet meer extra wilden werken als het druk was. Ik had maar 3 volle dagen om op en top moeder te zijn. Die neemt niemand mij af! Ontslag kreeg ik niet, dat moest ik zelf maar nemen...

Ik kwam thuis te zitten, na 2 weken, kreeg ik de KRIEBELS weer in mijn benen. Ik wilde wel IETS doen! Al snel wist ik dat ik iets voor mezelf wilde starten, maar  wat? Mijn wens was om voor mezelf te starten en dat ik om mijn kinderen heen kan werken. Dus geen WINKEL, geen PERSONEEL, geen PAND... Moeilijk en eigenlijk onmogelijk mijn wensen. Ik ging voor een paar dagen bij mijn ouders op de zaak werken. We konden namelijk niet rondkomen van 1 salaris. 

Tot op een dag mijn vader voor werd gesteld aan Netwerk marketing. Voor hem was dit geen optie omdat hij al een stapje terug uit de zaak had gedaan om nog meer te genieten van het leven, al is hij een geboren netwerker. Via hem ben ik met netwerk marketing in contact gekomen. Het sluit super goed aan bij mijn WENSEN. Ik kan werken via Social Media, ik kan mijn eigen tijden bepalen, ik heb geen personeel nodig en na een verbouwing en een kindje waren er ook niet zoveel centjes meer om 1000de euro's om te investeren. 

Nu 5 jaar later kan ik SUPER TROTS zeggen dat ik de kostwinner in ons gezinnetje ben, dat ik VANUIT HUIS mijn online business run en in ons concept 1 van de TOP EARNERS ben in EUROPA. Ik werk veel en heb nog steeds SUPER VEEL AMBITIES maar ik kan me eigen kinderen naar school brengen en ophalen. Na schooltijd ben ik er voor ze en ik kan ze een mooie toekomst bieden. Zelfs als ik alleen kom te staan zonder man ben ik een ONAFHANKELIJKE vrouw. Niet dat dat gaat gebeuren, maar dit voelt wel heel goed!

Don't Miss Your Trial!

Nog Maar 15 200 Testers Over!