F01E1850-8298-4A80-B9C0-B874BB4C5017.jpe

Welkom bij

78167C7E-1D17-4049-87C3-1BDDC998DEB8.png

Je hebt toegang gekregen om met ons concept te gaan werken! Super leuk maar ook heel spannend.  Zoals je misschien al wel weet zijn de V.Bosses.Inc een groep mensen die met hetzelfde concept werkt en die hun kennis en ervaring met je gaan delen.  Diegene die je deze links hebt gestuurd is jouw personal coach (upline). Bij diegene kun je terecht met al je vragen. Vraag je upline ook om hulp als dit nodig mocht zijn. 

Hieronder vind je de stappen om jouw business succesvol op te starten, werk deze stap voor stap af en ga niet verder als je de stap nog niet hebt voldaan. 

IMG_9410.PNG

Stap 1 : 

Product

Belangrijk is dat je zelf eerst een product gaat testen & delen. Dit is meteen je enigste investering om je business via dit concept op te starten. Je krijgt na aankoop van minimaal 1 product direct toegang tot de backoffice van ons partner bedrijf. Wat ook uniek is, is dat iedereen die na jouw met ons concept gaat werken, jij ook de omzet volume van krijgt*

We werken samen met een Amerikaans bedrijf dus je kunt alleen aankopen met een creditcard of debit card. Heb je deze nog niet in je bezit via https://www.revolut.com/nl-NL kun je er makkelijk 1 aanvragen. Als je hulp nodig hebt, stuur je Upline even een berichtje

666B365D-605E-49DD-A0D8-6CD732BDB2ED.jpe

TO DO:

  • Credit card of Debit card activeren

  • Pre-enroller link vragen aan je upline, je kunt met je email adres inloggen. Check wel altijd even of bij "ENROLLER" jouw upline staat. Anders word je random iemand geplaats en zit je waarschijnlijk niet in ons super leuke team.

  • Je upline & sidelines (ons team) maakt een leuke shout out naar je om jouw volgers nieuwsgierig te maken

  • Meld je eigen aan voor de groep waar de gebruikers kun resultaten delen. Deze kun je gebruiken op jouw potentiële klantjes te overtuigen. https://m.me/309565406612653?ref=w10351121

* Bij aankoop van minimaal 1 product + $20 dollar administratie kosten.

oke, de fundering is gelegd! Je hebt het product besteld, je volgers worden nieuwsgierig door de shoutout die jouw upline heeft gedaan op je tijdlijn & story en je hebt toegang tot de groep waar alle gebruikers hun resultaten delen.

Wat nu belangrijk is dat je je social media een facelift geeft. Je social media wordt nu je etalage. Dit betekend niet dat je tijdlijn vol komt te staan met de producten, in tegendeel! Je gaat JEZELF branden.

TO DO:

  • Geef je social media een facelift en vraag als je klaar bent of je Upline mee kan kijken en eventueel nog adviseren.

IMG_9410.PNG

FaceLift

Stap 2 : 

IMG_9410.PNG

Netwrken

Stap 3 : 

Zo, we zijn al een heel eind opgestart maar we willen natuurlijk geld gaan verdienen. Binnenkort krijg je je product binnen maar het is nu al belangrijk om je netwerk in te gaan zetten. Maak daarom een lijst van mensen die je kent die koffie drinken & altijd bezig zijn met afvallen.

Je gaat hun de koffie voorstellen om bij je te pre-orderen. Schrijf voor jezelf op wat de voordelen van deze koffie zijn en benadruk dat jij ze met korting kunt bestellen. Namelijk voor €79,95 in plaats van €109,95 voor een box van 30 koffie of een trial van €24,95 voor 6 dagen. 

Gebruik ook de groep van de resultaten als deze mensen bewijs willen zien! Deze groep kun je gebruiken als je verkoop tool zonder dat het te verkoopachtig overkomt.

Probeer een pre-order lijst te maken van 16 producten zodat je alle bonussen gaat unlocken zodat we dadelijk je business verder uit kunnen bouwen.

84EB7F4F-17F1-4636-A206-354A0416F3D5.jpe

TO DO:

  • Maak een namenlijst met mensen die koffie drinken en of altijd bezig zijn met afvallen. Ontwerp een leuk berichtje om dit te sturen. Voordat je dit gaat versturen, stuur hem even naar je upline zodat deze misschien nog wat tips kan geven. Zijn de mensen die je je bericht hebt verstuurd nieuwsgierig? Voeg je toe aan onze groep via deze link: http://bit.ly/FBgroepResultaten

IMG_9410.PNG

Trainingsgroep

Stap 4 : 

Nou... de fundering staat! Je hebt geïnvesteerd in het product, je hebt je social media een facelift gegeven zodat deze nu professioneel is ingedeeld. Je hebt een lijst met (potentiële) klanten.

 

De volgende promotie die je kunt behalen in Ruby. Dit betekend dat je 16 producten hebt ingekocht en je business verder uit kunt gaan bouwen. Je krijgt dan niet op 1 maar op 7 manieren uitbetaald. 

De V.bosses.Inc is een groep mensen die allemaal al Ruby zijn en zij willen graag hun kennis en ervaring met je delen.

Via de onderstaande knop kom je in onze FB trainingsgroep. Als je bent geaccepteerd stel jezelf even voor zodat we weten wie je bent. Je zult merken  dat je een warm welkom zult krijgen.

Kijk ook eens naar de eenheden in de groep om nog meer kennis op te . doen over het concept waar je nu mee werkt.

IMG_6810.jpg
IMG_9410.PNG

Ruby Challenge

Stap 5 : 

Wil je echt meteen gaan knallen en deze week al €400 gaan verdienen dan kun je direct starten met de Ruby Challenge.

Een Ruby positie behaal je als je 16 producten in 1 bestelling plaatst. Je unlocked dan alle andere bonussen en je kunt je nieuwe business direct verder uit gaan bouwen om elke week Fripays te kunnen ontvangen. 

Je kunt ervoor kiezen om eerst klantjes te creeren zodat je een veilige basis bouwt of je kunt direct aan de slag gaan om net als jij mensen te vinden die ook met ons concept willen gaan werken. Hierbij ga je vooral mensen uitnodigen voor call die jij samen met je upline pland om iemand de juiste info te geven. 

Twijfel je welke manier voor jou het beste is? Overleg even met je upline.

IMG_6820.jpg