F01E1850-8298-4A80-B9C0-B874BB4C5017.jpe
78167C7E-1D17-4049-87C3-1BDDC998DEB8.png

Ai acces VIP pentru a lucra cu conceptul nostru!  Asta chiar este extraordinar! După cum poate deja știi, V.Bosses.Inc este un grup de oameni, o comunitate, ce lucrează cu același concept și care va împărtăși cu tine toate cunoștințele și experiența lor. Persoana ce ți-a trimis acest link este mentorul tău personal (linia ta superioară). Poți apela oricând la ea pentru toate întrebările pe care le ai sau când ai nevoie de ajutor.

 

Mai jos găsești pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe cu succes afacerea ta, nu trece la urmatorul pas până ce nu l-ai terminat pe cel anterior.

IMG_9410.PNG

Step 1 : 

Product

Este important să testezi personal un produs și să împărtășești experiența ta, încă de la început. Aceasta este singura ta investiție pentru a începe afacerea, urmând acest concept. După ce ai comandat cel puțin un produs, vei primi acces la backoffice'ul companiei partenere. Ce este extraordinar și unic, este faptul că toți cei ce vor începe să lucreze cu conceptul nostru după tine, îți vor genera ție puncte de pe comenzile lor.*

Lucrăm împreună cu o companie americană, iar plata se face doar folosind un card de debit sau de credit. Dacă nu ai încă un card, poți obține cu ușurință unul accesând https://www.revolut.com. Dacă ai nevoie de ajutor, trimite-i un mesaj mentorului tău.

666B365D-605E-49DD-A0D8-6CD732BDB2ED.jpe

TO DO:

  • Activează cardul de credit sau de debit dacă nu ai încă unul.

  • Cere-i mentorului link-ul tău de 'Pre-enroller', te poți loga cu adresa ta de e-mail. După, verifică dacă numele mentorului tău apare la secțiunea 'ENROLLER' din meniu. Altfel, vei fi plasat random de sistem și probabil nu vei fi în echipa noastră senzațională.

  • Linia ta superioară și liniile paralele (echipa noastră) te vor felicita pentru alăturarea acestui concept, pentru a îi face pe cei din lista ta curioși

  • Vei fi adăugat/ă într-un grup unde membrii pot împărtăși rezultatele lor folosind produsele noastre. Te poți folosi de acest grup pentru a convinge potențialii clienți. http://bit.ly/RESULTRO

*Când ai comandat minim un produs + 20$ taxa de administrare a contului.

Ok, baza afacerii a fost pusă! Ai comandat produsul, cei ce te urmăresc au devenit curioși datorită anunțului liniei superioare pe profilul tău și pe story și acum ai acces la grupul unde vei găsi rezultatele membrilor.

 

Acum este timpul să îți transformi profilul de social media în unul ce atrage. Profilul tău este acum ca și 'vitrina unui magazin'. Asta nu înseamnă că profilul tău va fi plin cu produse! Îți vei crea un BRAND!

IMG_9410.PNG

FaceLift

Step 2 : 

IMG_9410.PNG

Network

Step 3 : 

Suntem pe drumul cel bun, dar bineînțeles că vrem să facem și bani! Vei primi comanda curând, dar este important ca deja să începi să îți folosești cunoștințele. Așadar, fă o listă cu persoanele ce deja știi că beau cafea și sunt preocupați tot timpul să slăbească. 

 

Le vei prezenta cafeaua și le vei spune că o pot comanda de la tine. Scrie beneficiile cafelei pe o foaie de hârtie pentru a ști să le prezinți și subliniază că tu o poți comanda cu un discount. O vindem la prețul de 69,95€, în loc de 109.95€, o cutie pentru 30 de zile. 

 

De asemena, folosește grupul cu rezultate dacă persoanele vor să vadă dovezi! Poți folosi acest grup ca și unealta ta de vânzare, fără să vinzi nimic pe profil! 

 

Încearcă să faci o listă de pre-comandă cu 16 produse, deblocând astfel toate bonusurile. În acest fel, putem să îți creștem afacerea imediat.

84EB7F4F-17F1-4636-A206-354A0416F3D5.jpe
IMG_9410.PNG

Trainingsgroup

Step 4 : 

Așadar, startul în afacerea ta a fost unul corect! Ai investit în produsul tău, ți-ai transformat profilul de social media în unul ce atrage și care acum este profesional, ai o listă cu (potențiali) clienți. 

 

Următoarea promoție pe care o poți obține este Ruby. Asta înseamnă că ai comandat pachetul de 16 produse și îți poți extinde afacerea. De acum nu vei mai fi plătit/ă într-un singur mod, ci în 7 moduri.

 

V.Bosses.Inc este un grup de persoane ce sunt membrii și Ruby în această afacere și vor să împartă experiența și cunoștințele lor cu tine. 

 

Prin butonul de mai jos, aderi la grupul nostru de training. Dacă ești acceptat/ă, prezintă-te pentru a te putea cunoaște. Știu că vei fi primit/ă cu căldură de membrii grupului. 

 

De asemenea, parcurge unitățile din grup pentru a învăța și mai multe despre conceptul cu care lucrezi acum. 

IMG_6810.jpg

TO DO:

Fă o listă cu persoanele ce beau cafea și sunt preocupați tot timpul să slăbească. Formulează un mesaj drăguț pentru a le trimite. Înainte de a folosi acest mesaj, trimite-i mentorului tău pentru a îți putea da câteva sfaturi. Sunt persoanele cu care ai discutat curioase? Adaugă-i în grupul nostru:

TO DO:

Transformă-ți profilul de social media în unul ce atrage, întreabă linia superioară ce sfaturi are sa îți dea