we are the V. Bosses

Hello

 

Wij zijn girls, boys, mommy's en daddy's die een online business runnen met een uniek concept in Nederland & België. We runnen onze business vanuit huis, een Starbucks of een exotisch strand. 

Are you 

Ready to...

Work from your laptop or phone

Make your

own hours

Work from 

anywhere 

Ready to...

 

Dan ben je hier zeker op de juiste plaats

Does this appeal to you?

 
IMG_5143 2.JPG
IMG_6872.jpg
IMG_6871.jpg

Er is geen beter gevoel dan je eigen baas zijn. Het harde werk wat je in deze business stopt bouw je voor je eigen toekomst en niet die van een ander, wat een groot voordeel is.

Met ons concept je business opstarten betekent dat er géén limiet zit aan je verdiensten. Er is geen maximaal aan inkomsten met ons concept.

Een groot gedeelte van onze business loopt 24/7. Dit betekent dat je meer tijd gaat overhouden om dingen te doen die belangrijk voor je zijn, zoals meer tijd met je kids doorbrengen of meer gaan reizen.

Watercolourborstel 21
IMG_6873.jpg

What we

We helpen mensen hun eigen social media business op te bouwen, zelfs als ze geen online ervaring of volgers hebben en niets hebben om te verkopen

Een online business runnen, betekent dat zolang er WiFi is je overal ter wereld kan werken op ieder gewenst tijdstip. Of het nu thuis, aan de keuken tafel is of ergens op een exotisch strand.

Watercolourborstel 21

Location freedom

do

Freedom of time

Watercolourborstel 21
Watercolourborstel 21

Freedom of time

Financial freedom

Freedom for your future

MEER TIJD MET MIJN KIDS

“Door te werken met dit concept ben ik al een dag minder gaan werken per week in de zorg op een verpleegafdeling. Nu kan ik al een dag extra bij mijn 2 dochters zijn.​" 

 

Stephanie Visscher

 

Apply

now

 
  • Instagram
  • Facebook