we are the V. Bosses

Hello

 

Wij zijn girls, boys, mommy's en daddy's die een online business runnen met een uniek concept in Nederland & België. We runnen onze business vanuit huis, een Starbucks of een exotisch strand. We werken met 1 concept en we supporten elkaar & delen onze kennis en ervaring met elkaar zodat iedereen succesvol kan worden binnen ons concept.

Are you 

Ready to...

Work from your laptop or phone

Make your

own hours

Work from 

anywhere 

Ready to...

 

Dan ben je hier zeker op de juiste plaats

Does this appeal to you?

 
IMG_5143 2.JPG
IMG_6872.jpg
IMG_6871.jpg

Er is geen beter gevoel dan je eigen baas zijn. Het harde werk wat je in deze business stopt bouw je voor je eigen toekomst en niet die van een ander, wat een groot voordeel is.

OverProject.png

Met ons concept je business opstarten betekent dat er géén limiet zit aan je verdiensten. Er is geen maximaal aan inkomsten met ons concept.

Een groot gedeelte van onze business loopt 24/7. Dit betekent dat je meer tijd gaat overhouden om dingen te doen die belangrijk voor je zijn, zoals meer tijd met je kids doorbrengen of meer gaan reizen.

IMG_6873.jpg

What we

We helpen mensen hun eigen social media business op te bouwen, zelfs als ze geen online ervaring of volgers hebben en niets hebben om te verkopen

Een online business runnen, betekent dat zolang er WiFi is je overal ter wereld kan werken op ieder gewenst tijdstip. Of het nu thuis, aan de keuken tafel is of ergens op een exotisch strand.

OverProject.png

Location freedom

OverProject.png
OverProject.png

do

Freedom of time

Financial freedom

Freedom for your future

IMG_5203.JPG

Shoutout to this momboss

“De eerste maand had ik al het dubbele verdiend met dit concept dan mijn salaris van de baas. Na 8 maanden een Diamond positie binnen dit concept.

 

Daisy Willemse

 
 

Wil je ook graag werken met ons concept, je eigen baas zijn en gebruik maken van al onze tools om deze business succesvol op te starten? 

  • Facebook
  • Instagram