Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Koffie

Deze koffie drink je in de morgen tijdens je ontbijt. Je neemt een kop waar je normaal je koffie ook in doet, open het zakje en schut het poedertje in de mok. Vul deze met warm water, roeren en drinken maar...

Heerlijke start van de dag!

PinaColada

Oeh deze is echt super lekker! Ik neem altijd een leeg flesje van 0,5 L vul deze een bodem met koud water. Voeg het poedertje eraan toe en schut het goed door elkaar. Daarna vul ik deze aan tot de rand van het flesje met koud water... en lekker genieten van een gezonde cocktail!

Juice

Deze kun je gedurende de hele dag drinken. Je maakt hem aan zoals de PinaColada. Het is belangrijk dat je voldoende water drinkt op een dag. Minimaal 2 liter per dag. Als je water niet lekker vind kun je dit zakje verdelen over 3x 0,5 liter per dag. Zo kom je toch aan je dagelijkse hoeveelheid.

You Have to Taste It,

To Believe It!

Top

Tip

Als je wat kilo's kwijt wil is het belangrijk dat je wel blijft eten. Om de 2 uur kleine beetjes & drink voldoende water om je gifstoffen af te laten voeren.

‚Äč

Deel in je Story's dat je je pakketje hebt ontvangen en maak ze nieuwsgierig naar jou ervaring, die jij gaat delen in de Healthy Habits Bar Groep.

YEAAAH, je pakketje is binnen!

Heb je nog vragen kun je mij altijd berichten via messenger ( mocht je dat nog niet gedaan hebben)